Nyitóoldal
Klinikánk
Dr. Kovács Annamária
Kapcsolatfelvétel
Emlő beavatkozások
Test kezelések
Arc kezelések
Nem sebészi beavatkozások
Galéria
Média
Utazás és tartózkodás
Műtét előtti és utáni ellátás
Vendégkönyv
Kérjük, ossza meg velünk véleményét!
 

Hozzászólások  

 
#9 Erika 2013-03-31 12:42
Drága doktornő nagyon szép még mindig a mellem és sokan meg sem mondanák azóta sem hogy szilikon van benne... és köszönet a botoxnak így még mindig megtarthatom a 20 éves külsőmet!!!!! Nagyon köszönöm Önnek!!!!!!

erika
Idézet
 
 
#8 Erika 2013-03-31 11:52
Drága doktornő!

Nagyon szépek még mindig a melleim attól függetlenül, hogy már régebben csináltuk nagyon természetes és teljesen reális. A botox meg egyenesen megfiatalít. Így még javában élvezhetem a szépséget mint a huszas éveimben! Szép napot kellemes húsvéti ünnepeket kívánok !!!!!!! ERIKA
Idézet
 
 
#7 Orbán Ildikó 2013-01-13 12:15
Drága Doktornő!

Közel 10 éve, hogy újjá varázsolta a melleimet, amik azóta is tökéletes állapotban vannak!
Az akkor végzett munkájának és az abból fakadó bizalomnak köszönhetően esett Önre
újból a választásom.

A héten voltam Önnél "drakula" kezelésen. Az előzetes megbeszélésünkkor elmondta, hogy nem várható azonnal látható eredmény, erre esetleg 1 hónapot, akár többet is várni kell.
Drága Doktornő, Ön csodát tett velem!!!
A kezelés másnapján a dekoltázsomon lévő vékonyabb és mélyebb ráncok is tökéletesen kisimultak!!! Az arcomon lévő vékonyabb ráncok eltűntek, és jól érzékelhető a pozitív változás a bőröm állagán is!
Nagyon hálás vagyok, és köszönöm, hogy a kialakult bizalmat a szakmai felkészültségével, hozzáértésével tovább erősítette!
Teljes szívből, nagyon sok sikert kívánok Önnek!

Ildikó
Idézet
 
 
#6 Szalontai Zsuzsanna 2012-08-22 15:13
Tisztelt Doktornő!
Nagyon köszönöm a türelmet valamint a végtelenségig alapos és körültekintő munkáját.
Soha más keze alá nem feküdtem volna legyen az bármennyire agyon reklámozott, marketingelt plasztikai sebész is.
Méltatlanul keveset említik Önt a szakmában. Kérem valahogy változtasson ezen, hogy sokkal több és még több nő élvezhesse az Ön világklasszis tehetségének és gondoskodásának gyümölcsét.
A klinikán az ellátás minden téren kitűnő, a személyzet imádni való, a szakmai felkészültség pedig valóban magas színvonalú.
Nagyon köszönöm még ezerszer.
Szalontai Zsuzsanna
Idézet
 
 
#5 Paulovics Rita 2012-08-01 12:29
Kedves Annamari és Csapata!

Itt is meg szeretném köszönni a fáradhatatlan munkát, amivel körülvettetek.
A végeredmény gyönyörű lett, szebbről nem is álmodhatnék.

NAGYON KÖSZÖNÖM!


Rita
Idézet
 
 
#4 Barna Hajnalka 2012-07-18 17:05
Kedves Doktornő !

Közel 10 éve már annak, hogy az Ön szeretetteljes támogatásával megváltozhatott az életem. Akkor is és most is úgy érzem, csak egy nő érti meg és érzi át a külsőnk okozta frusztráció érzését. Doktornő volt az első - és azóta is az egyetlen olyan orvos, akit érdekelt a lelkem, a motivációm és akárhányszor rendelkezésemre állt !!!INGYEN!!!! , amikor kérdesem volt a műtéttel kapcsolatban. Úgy éreztem, valóban velem érez, nekem drukkol és jobban örül a változásomnak, mint én magam. Csodálatos Embert ismerhettem meg Önben és egy valóban világszínvonalú plasztikai sebészt! Az évek alatt hallott, látott elborzasztó negatív esetek kapcsán nem győzök hálát adni a szerencsémnek, hogy Önhöz kerülhettem. Gratulálok Kollégáihoz, a Klinikához és szívből köszönöm, amit értem tettek !
Barna Hajni
Idézet
 
 
#3 Tóth Erika 2012-07-17 10:14
Tisztelt Doktornő!Erős izületi és izom problémáimra ajánlotta a GUNA készitményt.Második kezelés után évek óta tartó fájdalmaim a vállamban és a térdemben csodával határos módon teljesen megszűntek!!!Minden ilyen problémáéval küzdő embernek ajánlom!!Nagyon szépen köszönöm,amit értem tett!!!Üdvözlettel:Tóth Erika
Idézet
 
 
#2 dr Pappné H.Hajnlaka 2012-07-04 04:10
Kedves Olvasó illetve leendő Páciens!
Engedjék meg,hogy bemutatkozzak illetve pár mondatban beszámoljak az utolsó 3 hónapomról.
Három gyermekes anya révén rengeteg elfoglaltságom van,ami leköti az energiáimat,de egyre rosszabbul kezdtem magam érezni a bőrömben.Harcoltam a kilókkal és a mellméreteimmel.85 kg és 85/H kosaras méretem volt.A kedvem is ennek megfelelően ingadozott.Elhatároztam,hogy ennek véget vetek és elkezdtem plasztikai klinikákat keresni.Sok helyen jártam,de valahogy nem stimmelt minden sehol.Kezdtem feladni,mire rátaláltam egy ismerősöm révén dr Kovács Annamária klinikájára.:-)
Azt hiszem innentől kezdve kezdett megváltozni az életem.Felhívtam a doktornőt és bejelentkeztem Hozzá.Nagyon fontos volt a személyes találkozás,mert ezen múlt a döntésem,hogy hol fogok belevágni az operációba.Hála Istennek csupa pozitív élménnyel távoztam és ezúton is köszönöm az egész CSAPATNAK,hogy bátorítottak és mindenben mellettem álltak.Kaptam időt,majd átrágtam a teendőket és úgy döntöttem,hogy belevágok.Igen igen igeeen és kitűztük a dátumot.Már itt annyi energiát kaptam,hogy elkezdtem fogyózni és újra érezni,hogy van ÉLET a 3 gyerek után is és,hogy bebizonyítom magamnak,hogy újra NŐ leszek.Eljött a várva várt nagy nap.Túlestem az operáción és következett a lábadozás időszaka.Természetesen nem írhatom le,hogy nem fájt,de ott lebegett a szemem előtt az új tükörkép,ami erőt adott.Nagyon fontos volt számomra a lelki támogatás,amit maximálisan megkaptam a Doktornőtől és Kollégáitól.Az egész csapat rengeteget segített,mindig vidáman és támogatóan álltak mögöttem,ami rengeteget jelentett számomra.Immár 3 hónappal a műtét után fantasztikusan érzem magam és a méreteim a következők lettek.
65 kg lettem és 75/F melltartót viselek.Újra sportolok és gyönyörűek a melleim.Visszajött az önbizalmam,ami mögött rengeteg munka van,de ezúton is szeretném megköszönni a hatalmas munkát,erőt,segítséget és támogatást a SILVERMOUNT Klinikának!
Hajrá MINDENKI és megéri belevágni.Szívesen küldök "ilyen volt és ilyen lett" fotót,ha valakit érdekel!
Szép napot!
Pappné Hajni
Idézet
 
 
#1 Hevesy Era 2012-03-23 08:59
Drága Doktornő!
Köszönöm szépen a munkáját, gyönyörű lett a mellem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés


 
Nyitóoldal   |   Klinikánk   |   Dr. Kovács Annamária   |   Kapcsolatfelvétel
Emlő beavatkozások   |   Test kezelések   |   Arc kezelések   |   Nem sebészi beavatkozások
Galéria   |   Média   |   Utazás és tartózkodás   |   Műtét előtti és utáni ellátás  .