Nyitóoldal
Klinikánk
Dr. Kovács Annamária
Kapcsolatfelvétel
Emlő beavatkozások
Test kezelések
Arc kezelések
Nem sebészi beavatkozások
Galéria
Média
Utazás és tartózkodás
Műtét előtti és utáni ellátás
Utazás és tartózkodás

Megközelítés


klinika fentrolMagyar vendégeink általában vonattal, gépkocsival, vagy tömegközlekedéssel juthatnak hozzánk.

A Klinika a harmadik kerületben, az Árpád híddal szemben fekvő hegyoldalban helyezkedik el, tehát vagy a hídfőtől érdemes taxit hívni telefonon, vagy a Kolossy tértől 165-ös busszal lehet bennünket elérni. A buszmegállótól, a Honi ABC-től még 15 perc séta lesz a Remete köz 6.

Gépkocsival három útvonal létezik hozzánk.

1. az Árpád híd budai hídfőnél balra a felüljáró alatt, rögtön jobbra kanyarodva a Kiscelli utcán végig kell haladni, keresztezve a Bécsi utat. A Kiscelli Múzeum mellett, a Kolostor utcán végig fel kell jönni,  a végénél jobbra kanyarodni, az "Y" alakú kereszteződésben balra a Nyereg utca tövénél rögtön elhajlik a Remete köz. A páros-páratlan számok jelentősen elcsúsznak, ezért keresse a hatos számot és a barack színű házat!

2. A Szépvölgyi útról elkanyarodni a Daubner cukrászda után a Folyondár utcára jobbra, végighalva egyenesen a kereszteződés után ugyanúgy, mint az előbb.

3. Eurocenter bal oldalán haladó Perényi út és a lejtőn fel a hegyre és a végénél balra kell kanyarodni vagy 5 m-t és rögtön fel jobbra lehet bekanyarodni a Remete közbe, ami nem zsákutca!

Külföldi vendégeink repülővel Budapest Liszt Ferenc Repülőtér 1.-re a fapados járatokkal ( kb 20 km-re van közelebb a városhoz, mint a 2. ) és a Reptér 2.-re érkeznek  a nagyobb repülőtársaságok járataival ( www.malev.hu ). A Repterekről a város-centrumba érdemes vagy vonattal, ( www.mav.hu ), vagy airport minibusszal, vagy szerződött taxival bejutni.


Tartózkodás


Mint minden nagy város, Budapest is 24 órán át él és kiváló programlehetőségeket kínál. Igényei szerint bármilyen szálláslehetőség adott ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ). Budapest több, mint 3000 éves múlttal rendelkezik, így a városban rengeteg történelmi épület és műemlék található ( www.tourinform.hu ). Érdemes megemlíteni, hogy Európában a legnagyobb számban nálunk található természetes meleg vízű forrás és a ráépülő gyógyfürdők ( Széchenyi, Gellért, Király, Rudas, Lukács fürdő ).

Magyarországi éghajlata: mérsékeltövi kontinentális. A négy évszak között nagy különbségek vannak. Leghidegebb a január (max. -15 C°), legmelegebb a július (max. +35 C°). A napi hőmérséklet-ingadozás elég magas. A tavasz április elején kezdődik, nagy esőzések kísérik, a nyár száraz és meleg, az ősz hűvös és csapadékos, a tél közepesen hideg és általában száraz.


Pénz


Fizető eszközünk a forint. Magyarországon valamennyi hitelkártyát elfogadják a boltokban. Pénzt válthat bankban, utazási irodákban és váltó helyeken.

A műtéti díj rendezése nálunk készpénzben a műtét előtt történik.
 

 
Nyitóoldal   |   Klinikánk   |   Dr. Kovács Annamária   |   Kapcsolatfelvétel
Emlő beavatkozások   |   Test kezelések   |   Arc kezelések   |   Nem sebészi beavatkozások
Galéria   |   Média   |   Utazás és tartózkodás   |   Műtét előtti és utáni ellátás  .