Nyitóoldal
Klinikánk
Dr. Kovács Annamária
Kapcsolatfelvétel
Emlő beavatkozások
Test kezelések
Arc kezelések
Nem sebészi beavatkozások
Galéria
Média
Utazás és tartózkodás
Műtét előtti és utáni ellátás
Klinikánk
klinikaMagyarországon, Budapesten a Silvermount Klinikán gondosan ügyelünk a kívánságaidra, és a legjobb tudásunk szerint járunk el veled kapcsolatban. A páciensek, akiknek plasztikai sebészre van szükségük ahhoz, hogy megjelenésük előnyösebb legyen, biztosak lehetnek abban, hogy a legmagasabb szintű sebészeti ellátást biztosítjuk számukra.

Az első konzultációtól a felépülésig, az orvosok és a személyzet a páciens ellátását és biztonságát teszik az első helyre.  Számodra is számtalan beavatkozás közül mi azt ajánljuk, ami a szükséges. Szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy kedvező és eredményes legyen az együttműködésünk és azt az eredményt kapd, amiről mindig is álmodtál.


A plasztikai sebészet teljes tárháza


A Silvermount Klinikán Dr. Kovács Annamária széles tárházát ajánlja a sebészi és nem sebészeti beavatkozásoknak, melyek ideálisak a mell, test, arc és a bőr kedvező megjelenésének az elérésére. Az emlőnagyobbítás és mellfelvarrás, zsírszívás és alakformáló eljárásokkal a doktornő segít a formás, vonzó alak elérésében, melyet elképzeltél. Sok páciens érdeklődik az öregedés lassítása, vagy jeleinek mérséklése iránt. Ilyenkor javasolja az arcplasztikát, mint sebészeti beavatkozást, vagy nem műtéti megoldásként a feltöltő anyagokat, melyekkel finomítani lehet az arcvonásokat, valamint megőrizni a fiatalos arcbőrt.


A Klinika elhelyezkedése


Magyarországon, Budapesten található a plasztikai sebészet, mégpedig Óbudán, tíz percre az Árpád hídtól. A páciensek akik a Silvermount Klinikára jönnek, élvezhetik a számtalan turista látványosságot, és nevezetességet, amit a főváros kínál. Közel van az óbudai városrész hangulatos éttermeivel, a Duna part, Aquincum, Margit-sziget. Budapesten számtalan jó étterem, divatos szórakozóhely, mozi, színház található. Az utazást követően a Klinika parkolójában letehető az autó, de könnyen megközelíthető taxival, vagy 165-ös busszal a Kolossy tértől. Bármely nevezetesség könnyen elérhető, a belvárostól 8 km-re van a Klinika. A reptér forgalomtól függően fél-egy órán belül megközelíthető.

Bármely kérdés esetén a plasztikai sebészről, vagy a praxisunkról kérlek bátran kérdezz tőlünk, vedd fel a kapcsolatot a Klinikával.


A személyzet


A Silvermount Klinikán dolgoznak:
  • Dr. Kovács Annamária
  • Dr. Szikora Judit
  • Csernák Melinda

Fizetési feltételek


A plasztikai sebészet ára a beavatkozástól függ, amely a hosszából és nehézségi fokából adódóan változó lehet. Vedd fel a kapcsolatot a Klinikával, így a konzultáció során egyedi árajánlatot kapsz. Az esztétikai sebészetet az OEP nem téríti. A fizetés közvetlenül a műtét előtt készpénzben történik.


A műtét utáni elhelyezés


Számtalan műtét nem kíván hosszabb kórházi elhelyezést, mint 24 órás megfigyelést. Ennek érdekében a klinikán kényelmes, otthonos szobákban történik a műtét utáni éjszakára az elhelyezés. Amennyiben bármilyen kérdésed felmerül a Klinikával kapcsolatban, vedd fel a kapcsolatot a személyzet egy tagjával a megadott elérhetőségeinken.


Hol tartózkodhatsz a műtét után?


A Klinikán kívül számtalan szálláshely van, anyagi lehetőségeidtől és ízlésedtől függően választhatsz az egyszerűtől a luxus kategóriáig. Biztos lehetsz abban, hogy megtalálod az igényeidnek megfelelőt.


Magyarországon kívüli pácienseinknek


Dr. Kovács Annamária számtalan külföldi pácienst kezelt pályafutása során, az európai országoktól Amerikáig. Amennyiben külföldön élsz, szívesen segítünk szállást keresni, vagy bármiben tanácsot adni.  


Kapcsolatfelvétel


Kérjük szépen vedd fel a kapcsolatot a Silvermount Klinikával, ha további információra lenne szükséged! A Klinika dolgozói szívesen egyeztetnek veled egy konzultációs időpontot, ahol megbeszélheted Dr. Kovács Annamáriával az esztétikai szempontjaidat, valamint a számodra elérhető sebészi megoldást az esztétikai javulás elérésére.
 

 
Nyitóoldal   |   Klinikánk   |   Dr. Kovács Annamária   |   Kapcsolatfelvétel
Emlő beavatkozások   |   Test kezelések   |   Arc kezelések   |   Nem sebészi beavatkozások
Galéria   |   Média   |   Utazás és tartózkodás   |   Műtét előtti és utáni ellátás  .