Nyitóoldal
Klinikánk
Dr. Kovács Annamária
Kapcsolatfelvétel
Emlő beavatkozások
Test kezelések
Arc kezelések
Nem sebészi beavatkozások
Galéria
Média
Utazás és tartózkodás
Műtét előtti és utáni ellátás
Injekciós anyagok
Az injekciós, nem-sebészeti kezelések magukba foglalják a Perlane, Restylane, Remake, Botox, Thrombocytában gazdag plazma és Mesotherápiás kezeléseket, mint

Botox Vistabel

vistabelA Botox kezelés a legismertebb eljárás, mely a ráncok mérséklésére, vagy eltüntetésére alkalmazunk a homlok, a szem körüli és a nyak ráncaira. A konzultáción megbeszélitek a kezelés menetét, a beadható  mennyiségeket. Dr Kovács Annamária apró tűszúrásokkal juttatja be az izmokba a botox hatóanyagát, mely után egy héttel alakul ki a hatás és ez körülbelül négy hónapig tart. Az eljárás ismételhető ahányszor csak kívánod. Amennyiben szeretnél ilyet, kérlek vedd fel a kapcsolatot a klinikával.

Remake

A Remake egy Olaszországban készített töltőanyag, mely az ajkakban legalább fél év, az arc többi részén másfél év alatt szívódik fel. Alkalmas a száj, a szájzug, az orr-ajak ráncainak, az arc egyéb területeinek, kisajkak feltöltésére. 1 ml-es ampullákban kerül forgalomba, előzetesen lehet fájdalom csillapítót bevenni, vagy jegelni a kezelni kívánt területet a fájdalom csökkentésére. Nincs mellékhatása, nem kell allergia tesztet végezni, 100%-ban felszívódik, de nem keverhető össze más feltöltő anyaggal.

Restylane

restylaneA Restylane injekció azoknak javasolt, akik még nem szeretnének arcplasztikát, de kipihentebb, finomabb vonásokat várnak a kezeléstől. Az arc ráncaiba, az ún. nasolabialis redőbe, mely az orr tövénél ered és a külső szájzughoz fut. Mérsékelhetők ezek a ráncok, mellyel teltebb, lefinomultabb vonásokat lehet adni az arcnak. A Restylane gél hyaluronsavat tartalmaz, amely a  testben is megtalálható és vizet köt meg, amivel növeli az arcbőr hidratáltságát.

Perlane

perlaneSzintén hyaluronsav, mely tartósabb eredményt ad, akár 12-15 hónapon át szívódik fel. A Restylane és Perlane ugyanaz az anyag, csak a Perlane-ben több hatóanyag van, így tartósabb az esztétikai eredmény. A Perlane a mélyebb ráncok korrekciójára javasolt, a Restylane a kisebb ráncokra is alkalmas.

Artecoll

Hosszútávra befecskendezett implantátum, mely kollagénből és mikroszemcsékből áll. Mély ráncok, redők kiemelésére használható. Előfordul, hogy az áll, vagy a járomív nagyobbítására, a csont imitálására alkalmazzuk. Hatása több évig tart.

Drakula therápia

Új eljárás az arc, dekoltázs, nyak és kézfej bőrének a fiatalítására. A saját vérből nyert vérlemezkékben gazdag plazmát apró tűszúrásokkal juttatjuk be a bőr felszínes rétegébe. A felszabaduló faktorok a bőrben olyan fiatalító hatással bírnak, amik eddig nem tapasztalható eredményt biztosítanak, mert serkentik a kollagén rostok és sejtek termelődését, a bőr megvastagszik, hidratáltabbá, tónusosabbá válik. Semmilyen káros hatása nincs, csak előnyöket biztosít.

Mesotherápia

Szintén hasonló eljárás, mert apró kis szúrásokkal hatóanyagokat, vitaminokat lehet a bőr felszínes rétegeibe juttatni hasonló céllal, mint a Drakula therápiánál. Kivétel a hajas fejbőr, ahol a haj erősebbé válását, növekedését lehet serkenteni, illetve a zsírbontó injekciók, melyekkel a nem kívánt zsírpárnák feloldása válik lehetővé. Többszöri kezelés szükséges, amit megbeszélhetsz a konzultáción. Vedd fel a kapcsolatot ez ügyben a klinikával.
 

 
Nyitóoldal   |   Klinikánk   |   Dr. Kovács Annamária   |   Kapcsolatfelvétel
Emlő beavatkozások   |   Test kezelések   |   Arc kezelések   |   Nem sebészi beavatkozások
Galéria   |   Média   |   Utazás és tartózkodás   |   Műtét előtti és utáni ellátás  .